Hasznos tanácsok azok számára, akik járművet vásárolnak

Végre készen áll egy új jármű vásárlására, de nem biztos abban, hol induljon el. Lehet, hogy túl elfoglalt vagy, vagy nem biztos abban, hogy mit keres. Ne pazarolja az idejét és a nehezen megkeresett pénzt az autóvásárlásra. Ehelyett vegye figyelembe az alábbi cikk tanácsát. Ez jó ötlettel fog adni mindent, amit tudnia kell.

Az Internet a promóciók és különleges ajánlatok aranyminta. Az online keresések segíthetnek Önnek kiváló áron. Ha felfedezte az Ön számára legmegfelelőbb autót, kérheti a márkakereskedést, hogy megvásárolja ezt az autót, vagy elkeresheti a márkakereskedést, amely az autót eladja, és megveheti tőlük. Keresse meg a legközelebbi megbízható viszonteladót, hogy pénzt takarítson meg a földgázért.

Tudjon meg többet a rendelkezésre álló különféle jótállásokról. Nem akarja költeni pár ezer dollárt egy jótállásra, amely nem fedezi a szokásos javításokat. Ehelyett vásárolja meg a márkakereskedést, és keressen egyet, amely jobb áron fedezi a javításokat.

Régebbi gépjármű megfordítása előtt vizsgálja meg a beáramló árakat. Ha azt tervezi, hogy a jelenlegi járművel kereskedik, hogy az új jármű vételára irányába mozduljon el, élesítse a megfelelő értéket idő előtt. Ellenőrizze az árakat online vagy használja a Kelley kék könyvet. Csak ellenőrizze, hogy ellenőrzi-e a nagykereskedelmi árat, nem pedig a kiskereskedelmi árat.

Miután megtalálta a tökéletes autót, kérjen jelentést a járműelőzményekről. A járműtörténeti jelentés felsorolja azokat az eseteket, amelyekben a jármű részt vett. Ha a kereskedő nem nyújtja ezt a szolgáltatást, névleges díj ellenében megvásárolhatja az internetet. Ez a jelentés segít elkerülni a roncsban lévő autó vásárlását.

Ha egy autó ára nem tárgyalható, akkor nézd meg, lehet-e tárgyalni más feltételekkel is. Egyes márkakereskedések megállapodnak abban, hogy több hónapos ingyenes benzint vagy egy év ingyenes olajcserét biztosítanak. Soha nem fáj, hogy megkérdezze, vajon egy eladó képes édesíteni az üzletet.

Amikor egy autókereskedésbe tart, készülj fel arra, hogy alkupozíciója megjelenik. Noha sok kereskedőnek van a legfontosabb érdeke, a legtöbb csak annyit akar pénzt keresni tőled, amennyit csak tud. Ezért kell szigorúnak lennie, és soha nem szabad olyan megállapodást kötnie, amelyben kellemetlen.

Az új autó vásárlása előtt állítsa be a kiadási korlátot. Könnyen megkísérelheti a bolond üzletembereket vagy a szép bőr belső teret, de fontos, hogy a költségvetésen belül maradjon. Lehet, hogy tetszik az extra kiadások oka, de nem tetszik, ha ideje fizetni.

Tudjon meg többet a kereskedőkről, mielőtt választana. Kezdje azzal, hogy megkérdezi megbízható barátait, családját és szomszédait a pozitív és negatív tapasztalatokról a környéken található autókereskedőkkel. Ezenkívül keresse fel a kereskedőket online a Better Business Bureau webhelyén. Vigyázzon, hogy vannak-e vörös zászlók a megtévesztő vagy tisztességtelen üzleti gyakorlatokról.

Ha használt járművet vásárol, akkor ellenőriznie kell, hogy nyilvántartást vezet-e minden olyan balesetről, amelyet a korábbi tulajdonosoknál bekövetkezett. Csak azért, mert egy autó jól néz ki, nem azt jelenti, hogy tip-top alakú. A márkakereskedéseknek csúnya szokása van, hogy a dolgok jobban látszanak, mint valójában vannak.

Az autóvásárlással megemelt függöny segítségével készen áll a legjobbak autókereskedésére. Szüksége van egy jó autóra, amely megfelel ahhoz, amire szüksége van. Kezdje el alkalmazni azt, amit megtanult, és soha ne hagyja, hogy ez a nagyszerű jármű elcsússzon ön előtt.