iPhone trükköket keresel?

Itt találsz néhány tippet, próbáld ki az ötleteket.

Olyan ötleteket keresel, amelyekkel a legtöbbet hozhatsz ki a telefonodból? Összezavar az összes elérhető alkalmazás? Nos, ne aggódj mert az alábbi cikk egyszerűen mindent tartalmaz és még néhány apró trükköt is bemutatok, amelyek szórakoztatóvá teszi az iPhone élményedet.

Ha a telefonod lefagy, és úgy tűnik nem tudod működtetni, próbáld egyszerre a home és az alvó gombot lenyomni, ezt követően kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Ez életre hívja a készüléked, bár néhány percet igénybe vesz, mire az iPhone leáll, majd újra bekapcsol.

Ha iPhone szótárat használsz, ez segít mert nem kell gépelni, ezt úgy engedélyezheted, hogy megérinted a telefon mikrofon gombját és kommunikálsz vele. Ha végeztél, nyomd meg a stop gombot és az automatikusan beírja, amit mondasz. 

Bármikor a Safariban tartózkodsz , egyszerű egyetlen érintéssel hívásokat tudsz kezdeményezni. Tegyük fel ha pizzát szeretnél rendelni és találsz is egy telefonszámot akkor nem kell az iPhone telefonrészéhez menned, csak hívd a számot , csatlakozik is oda, amit hívni próbálsz.

iPhone trükköket keresel?

Az iPhone akkumulátora gyorsan lemerül, különösen akkor, ha sokat használod a készüléket, tehetetlennek érezheted magad, ha a készülék éppen akkor kapcsol ki, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Az iPhone akkumulátora minimum 2 éves ciklusra van tervezve, 2 év után érdemes kicseréltetned, de ez sok esetben eltérhet. Ha jóval többet használod a készüléket, akkor már előbb is érik az akksi csere.

Most ejtetted bele a vadonatúj iPhone-t a mosogatóba vagy a gyermeked a tóba? Ne aggódj! Ne kapcsold be a telefont. Töröld szárazra egy törölközővel amennyire csak tudod. Ne használj hajszárítót. Ha szárazra törölted, tedd a telefont egy rizzsel töltött kis zsákba, és hagyd egy éjszakán át pihenni. A rizs felszívja a telefonban lévő vizet, és a készüléked működőképes lesz.

Az iPhone birtoklását ki kell érdemelni., okos és szórakoztató, de tudd hogyan lehet a legtöbbet kihozni abból, amit ez a technológia kínál. A játéktól a munkáig, ez a telefon rengeteg szórakozást kínál, miközben kezeled a mindennapi dolgaidat.

Vedd figyelembe az itt tanult tippeket és használd őket, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az iPhone-ból.