Keressen többet a laptopjából és a notebook videóinak marketing erőfeszítéseiből

Ha bármelyik üzleti tulajdonostól megkérdezi, hogy milyen stratégiákat alkalmaznak, hogy több ügyfelet szerezzenek, akkor az arzenáluk egyik stratégiája a laptop és a notebook video marketing. Mi a laptop és notebook video marketing, és hogyan lehet azt felhasználni az üzleti siker növelésére? Megtalálhatja ezen a cikken keresztül.

Használjon eseményeket, például kiállításokat és kiállításokat, hogy megkérdezzék a szakértőket. Ezután az interjúkat közzéteheti webhelyén, mint forrást a nézők számára. Tegye fel azokat a kérdéseket, amelyeket a közönség feltesz, és próbáljon meg az interjút annyira érdekesnek tartani, amennyit csak tudsz, hogy felhívja a néző figyelmét.

Miután közzétette a laptop és a notebook videót, írja be webcímét a laptop és notebook videó leírásába. A leírásba több kulcsszót is fel kell vennie, amelyek leírják a laptop és a notebook videót. Ez segít a felhasználóknak megtalálni az Ön adatait, és a keresőmotorok hatékonyan rangsorolják a laptopját és a notebookját. Az Ön webcíme szerepelhet a laptop és a notebook videójában.

Amikor laptop és notebook videót hoz létre marketing célokra, tartsa azt 2 perc alatt. Azt akarja, hogy a célközönség figyelje az egész üzenetet, és ha ez túl hosszú, akkor potenciálisan elveszíti a közönséget, amikor kattintanak. Bármikor folytathatja a gondolatait vagy üzeneteit egy nyomon követhető laptop és notebook videóban, ha szükséges.

Mindent megtesz egy laptop és notebook videó készítéséhez, amely professzionális képet közvetít. Ez azt jelenti, hogy kerülje a rendelkezésre álló effektusok használatát olyan programokon, mint a Windows Movie Maker és más alapszoftverek. A szerkesztést egyszerűvé tegye egyszerűen a fekete képernyőre vágással vagy feloldással, ahelyett, hogy szabványosított szerkesztési effektusokat használna.

A termékgyártóknak vagy viszonteladóknak laptop- és notebook-videókat kell készíteniük, amelyek megmutatják, hogyan lehet a terméket alternatív módon felhasználni. Például, miközben a légcsatorna szalag kiválóan alkalmas a csatornákhoz, a Duck Tape több millió projekthez készített útmutatást, még egy pénztárcát is! Ez csodálatos vírusos laptop és notebook videó sikerhez vezet a részükről.

Ne feltételezzen, hogy professzionális laptopot és notebook videofilmet kell felvennie, vagy profi felszerelést kell bérelnie. Ha saját tartalmat írt, rendelkezik egy csendes szobával és webkamerával vagy digitális fényképezőgéppel, amely laptop és notebook videó rögzítésére képes, akkor ezt meg is csinálhatja! Végezzen néhány próbafutást, és töltse fel őket a YouTube-ra, de csak a magán nézők számára. Ez lehetővé teszi, hogy megnézze, hogyan lehet ezt helyrehozni anélkül, hogy bárki látná a próbaverziót és a hibákat.

Ha azt tervezi, hogy a YouTube-on laptop és notebook videókat, tartalmi ötleteket keres, ne felejtse el a ~ szinonim keresési lehetőséget. Például a "hogyan lehet kenyeret tenni" számtalan laptop és notebook videóval fog előállni, amelyek mindenféle sütőipari terméket elkészítenek. Ez segítséget nyújthat a múltban kimaradt elemek listájának elkészítésében, amelyekhez jó útmutatást kell készíteni a laptop és a notebook számára.

Ha ugyanazok a kérdések továbbra is felmerülnek az ügyfeleknél, akkor ezeket a kérdéseket vegye fel egy laptop és notebook videó segítségével. A GYIK nagyszerű, de egy laptop és notebook video GYIK még jobb. Ezután lehetősége van arra, hogy a kívánt módon megtalálja az információkat.

Ne felejtse el, hogy a hatékony laptop és notebook videók kiegyensúlyozott hang- és vizuális élményt jelentenek. Van egy jó, szilárd forgatókönyv, amelyet felhasználhat a mondotthoz. Ügyeljen arra, hogy a vizuális kereten belül is használjon megfelelő képeket. A kettőnek együtt kell működnie, hogy elérje a néző agyának jobb és bal oldalát.

Ne hagyja figyelmen kívül a laptop és a notebook videóinak negatív megjegyzéseit. Ezek gyakran lehetnek a tájékoztató jellegű visszajelzések, amelyeket figyelembe kell venni. Nyilvánvalóan ne vegye őket személyesen, hanem fontolja meg, hogyan lehet elkerülni az ilyen megjegyzéseket a következő laptop és notebook videóddal a tartalom megváltoztatásával vagy a készítés módjával.

Most, hogy tudta, mi a laptop és a notebook videó marketing, és hogyan kell használni, tegye hasznossá. Látja, mit kínál a laptop és a notebook videó marketing, tehát hajtsa végre a stratégiát a saját vállalkozásában. Nem fogja megbánni, amikor látja, hogy új ügyfelek állnak az Ön vállalkozásában, készen állnak a termékek és szolgáltatások megvásárlására.